Χρυσή Βράβευση στα UX | CX Awards 2023 για το Eshop naughtydogs.gr

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι το Eshop naughtydogs.gr, που δημιουργήσαμε με πολύ μεράκι και αγάπη για τη γνωστή influencer SuperKikii και την Αντρέα Μπόμποτς, έλαβε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Personal Care των UX | CX Awards 2023! Αυτή η βράβευση είναι το αποτέλεσμα αμέτρητων ωρών εργασίας, δημιουργικότητας και πάθους που επενδύσαμε για να φτιάξουμε ένα eshop που πραγματικά ξεχωρίζει. Το naughtydogs.gr προσφέρει μια εκλεκτή σειρά από ποιοτικά, φυσικά και vegan προϊόντα περιποίησης για το σώμα και αρωματικά κεριά.

 

 

Τα UX | CX Awards της Boussias είναι ένας θεσμός που βραβεύει τις κορυφαίες επιδόσεις στον τομέα της εμπειρίας πελάτη / χρήστη. Η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε από μια επιλεγμένη κριτική επιτροπή, η οποία περιλάμβανε 44 εκπροσώπους εταιρειών, θεσμικούς και ακαδημαϊκούς φορείς. Είναι τιμή για εμάς να αναγνωρίζεται η δουλειά μας σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό. Το naughtydogs.gr όχι μόνο ξεχώρισε από το πλήθος, αλλά κέρδισε και τον επάξιο σεβασμό του κλάδου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα της Naughtydogs που μας εμπιστεύτηκε και μας υποστήριξε σε αυτή την υπέροχη διαδρομή.
 

Η βράβευση αυτή είναι ένα μεγάλο βήμα για την ομάδα μας και αντανακλά τη δέσμευση που έχουμε για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας ψηφιακών λύσεων. Προς το παρόν, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε ακατάπαυστα για να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους χρήστες και να προσαρμόζουμε τις νέες τάσεις της αγοράς στις υπηρεσίες μας.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη, την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε καθημερινά. Μαζί, καταφέρνουμε να φέρουμε την καινοτομία σε έναν ολοένα και πιο απαιτητικό ψηφιακό κόσμο.