Κατασκευή Eshop

Ο σύμμαχός σας για μέγιστες ηλεκτρονικές πωλήσεις!

Το eshop σας αποτελεί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Ένα κατάστημα που είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Εξυπηρετεί τους πελάτες σας ακόμα κι όταν εσείς δεν είστε παρόντες. Πώς μπορείτε να διασφαλίσετε ότι λειτουργεί άψογα και κάνει τις μέγιστες δυνατές πωλήσεις; Εμείς έχουμε τη λύση!

Ένα eshop που τα έχει όλα!

Δημιουργούμε ένα eshop υψηλής αισθητικής που ανταποκρίνεται απόλυτα στην ταυτότητα, τους στόχους και το όραμα της εταιρείας σας. Δεν βασιζόμαστε σε έτοιμα πρότυπα, αλλά σχεδιάζουμε το eshop σας από την αρχή, ώστε να είναι πλήρως προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες.

Εγγυόμαστε ότι το eshop σας θα είναι:

  • ασφαλές: κάθε συναλλαγή πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια τόσο για εσάς όσο και για τους πελάτες σας
  • αξιόπιστο: προλαμβάνουμε πιθανά τεχνικά προβλήματα, ώστε το eshop σας να είναι πάντα online κι έτοιμο για πωλήσεις
  • λειτουργικό: οι πελάτες πλοηγούνται με άνεση στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και πραγματοποιούν αγορές με ελάχιστα κλικ
  • ταχύτατο: κάθε σελίδα του eshop σας φορτώνει αμέσως για να προσφέρετε την καλύτερη εμπειρία αγορών στους πελάτες σας

 

Εμπιστευθείτε μας και μετατρέψτε κάθε απλό επισκέπτη σε αφοσιωμένο πελάτη!

 

Διασύνδεση eshop & ERP

Βγάζουμε την εμπορική σας διαχείριση online και απογειώνουμε την αυτοματοποίηση των διαδικασιών της εταιρίας σας. Επιτυγχάνουμε άμεσο συγχρονισμό από το ERP προς το eshop των βασικών κυκλωμάτων που αφορούν το e-shop όπως είδη, κατηγορίες, τιμολόγηση, υπολοίπων – διαθεσιμότητας κ.α.

Projects

Η Διαδικασία

01

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Κατά την πρώτη μας συνάντηση συζητάμε τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας και προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση σύμφωνα με τους επιχειρησιακούς σας στόχους. Παρέχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για κάθε προϋπολογισμό.

02

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Κάθε νέο έργο που αναλαμβάνουμε αποτελεί ξεχωριστό αντικείμενο μελέτης, η οποία περιλαμβάνει την αναλυτική έρευνα της επιχείρησής σας και των δυνατών της σημείων, την ανάλυση της ψηφιακής παρουσίας των ανταγωνιστών σας, καθώς και τη μελέτη των ιδιαιτεροτήτων του κλάδου σας. Με βάση τα στοιχεία που συλλέγουμε, καθορίζουμε την στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί κατά τον σχεδιασμό του eshop σας.

03

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Στη συνέχεια γίνεται ο γραφιστικός σχεδιασμός του eshop σας. Επιλέγονται τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την εταιρική σας ταυτότητα, οι θέσεις που θα έχουν τα διάφορα στοιχεία του, καθώς και το περιεχόμενό του (υποσελίδες, μενού κ.λπ.). Ακολουθεί ο προγραμματισμός του eshop σας και η ανάπτυξή του στην πλατφόρμα csm που θα έχουμε προσυμφωνήσει.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η επιτυχία σας είναι και δική μας, γι’ αυτό και δεν εγκαταλείπουμε τους πελάτες μας μετά την ολοκλήρωση του έργου. Παραμένουμε στη διάθεσή σας και μετά την έναρξη της λειτουργίας του eshop σας και σας παρέχουμε υποστήριξη σε οτιδήποτε προκύψει. Το να έχουμε σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς, γι’ αυτό και δίνουμε έμφαση στην υποστήριξη μετά την πώληση.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

Πάντα δίπλα σας

Επικοινωνήστε μαζί μας.