Η Συμμετοχή μας στην eCommerce & Digital Marketing Expo (ECDM) 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο

Στη μεγαλύτερη και πιο αναγνωρισμένη έκθεση της ΝΑ Ευρώπης, την ECDM Expo, η Idees Digital Agency δεν ήταν απλά ένας ακόμη συμμετέχων. Έδωσε το παρών με έναν εξαιρετικό επαγγελματισμό, αναδεικνύοντας τις καινοτόμες λύσεις και την προηγμένη τεχνογνωσία που χαρακτηρίζει την εταιρία μας. Σε αυτό το μεγάλο ψηφιακό σταυροδρόμι, όπου η ελίτ του Ψηφιακού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ συναντήθηκε, η Idees κατάφερε να ξεχωρίσει, προβάλλοντας το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας και την αφοσίωση μας στην ποιότητα και την καινοτομία.

Στο stand μας, στο 6C, δημιουργήσαμε έναν ζωντανό χώρο ανταλλαγής ιδεών. Το περίπτερο μας, σχεδιασμένο με τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας, υποδέχθηκε επαγγελματίες, ενδιαφερόμενους, αλλά και απλούς επισκέπτες, προσφέροντας τους μια εμπεριστατωμένη εικόνα για τις υπηρεσίες μας.

Εκεί, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την ειδικά σχεδιασμένη από την εταιρία μας ecommerce platform, wefia. Το wefia ενσωματώνει σύγχρονες τεχνολογίες με Microsoft .NET, προσφέροντας λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, είτε πρόκειται για μεγάλα e-shops είτε για επιχειρήσεις που αναζητούν ασύγχρονη διασύνδεση με τα μηχανογραφικά τους.

Σε ένα κόσμο όπου η ψηφιακή παρουσία είναι απαραίτητη, διαθέτουμε τον επαγγελματισμό και τη γνώση για να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις στο διαδίκτυο. Ως επίσημοι Google Partners, συζητήσαμε με τους επισκέπτες μας τις προηγμένες τεχνικές digital performance marketing, αναδεικνύοντας την προστιθέμενη αξία που μπορούμε να προσφέρουμε.

Η συμμετοχή μας στην ECDM Expo υπογράμμισε τον ρόλο μας ως ενός σημαντικού παίκτη στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ψηφιακού μάρκετινγκ. Το γεγονός αυτό μας επιβεβαιώνει στη διαρκή προσπάθεια για καινοτομία, προσαρμογή στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς και δημιουργία λύσεων που πραγματικά κάνουν τη διαφορά.