Σχεδιασμός λογοτύπου

Μία εικόνα για την επιχείρησή σας, χίλια συναισθήματα για τους πελάτες σας!

Αναζητάτε ένα λογότυπο που θα αντανακλά την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας; Θέλετε το λογότυπό σας να προσδίδει κύρος και να εμπνέει εμπιστοσύνη στους πελάτες σας, αλλά ταυτόχρονα να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και να τραβά την προσοχή του αγοραστικού κοινού; Είμαστε εδώ για εσάς!

Οι γραφίστες και οι marketers μας συνεργάζονται στενά συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα, τις γνώσεις και την εμπειρία τους για να σχεδιάσουν το ιδανικό λογότυπο για την επιχείρησή σας. Αν στοχεύετε σε ένα λογότυπο που:

✓ εκφράζει τη φιλοσοφία, το όραμα και τις αξίες του brand σας ✓ ενσωματώνει τους στόχους και το μήνυμα που θέλετε να περάσετε στους καταναλωτές ✓ σας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό ✓ καθιστά το brand σας εύκολα αναγνωρίσιμο από το αγοραστικό κοινό ✓ είναι διαχρονικό αλλά παράλληλα συμβαδίζει με τις ανάγκες της εποχής ✓ είναι διαχρονικό αλλά παράλληλα συμβαδίζει με τις ανάγκες της εποχής

απευθυνθείτε στους ειδικούς! Η δημιουργία ενός ποιοτικού λογοτύπου είναι ιδιαίτερα σημαντική επένδυση με μακροχρόνια αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε τον αρχικό σχεδιασμό ή τον ολικό επανασχεδιασμό του λογοτύπου σας στα έμπειρα χέρια της ομάδας μας και αποκομίστε τα πλούσια οφέλη μιας επαγγελματικής παρουσίας στην αγορά.

Παραδείγματα

Βήματα που ακολουθούμε για τον σχεδιασμό λογοτύπου

✓ Μας δίνετε μια μίνι συνέντευξη για να καταγράψουμε τις λειτουργίες, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τις δραστηριότητες και τις αξίες της επιχείρησής σας, καθώς και τις προσδοκίες σας από εμάς.

 

✓Διεξάγουμε μελέτη για τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείστε και μελετούμε πού διαφοροποιείστε από τον ανταγωνισμό.

 

✓ Σας παρουσιάζουμε 3 προσχέδια του λογοτύπου, τα οποία έχουν απλό και καθαρό design, είναι λειτουργικά αλλά ταυτόχρονα και διαχρονικά. Στη συνέχεια, τελειοποιούμε το λογότυπο με βάση τις δικές σας παρατηρήσεις.

 

✓ Σας στέλνουμε την τελική επιλογή σε διάφορες μορφές, ώστε να είναι έτοιμο για χρήση σε κάθε εργαλείο και, φυσικά, λαμβάνετε και την γραμμική εκδοχή του, για να σας διευκολύνει στη χρήση του λογοτύπου σας σε διάφορες εφαρμογές.

 

Πάντα δίπλα σας

Επικοινωνήστε μαζί μας.