Εταιρική Ταυτότητα​

Πώς αποτυπώνεται η επιχείρησή σας στη συνείδηση των πελατών σας;

Πώς διαφοροποιείται η επιχείρησή σας από τους ανταγωνιστές σας; Τι σκέφτεται το αγοραστικό κοινό και τι συμπεράσματα βγάζει για εσάς βλέποντας το λογότυπο, τη συσκευασία των προϊόντων σας, την ιστοσελίδα σας; Η εταιρική σας ταυτότητα αποτελεί βασικό κομμάτι της συνολικής εικόνας της επιχείρησής σας και επηρεάζει σημαντικά τις πωλήσεις σας.

Μια καλοσχεδιασμένη εταιρική ταυτότητα μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στους καταναλωτές και να δώσει κύρος στην επιχείρησή σας. Αντιθέτως, μια πρόχειρη ή ελλιπής εταιρική ταυτότητα μπορεί να δώσει μια αντίστοιχη εικόνα προχειρότητας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, αποτρέποντας έτσι τους καταναλωτές από το να σας επιλέξουν για τις αγορές τους.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας στο μάρκετινγκ, την ψυχολογία καταναλωτών και τη γραφιστική μπορούν να σας βοηθήσουν να χτίσετε μια ολοκληρωμένη εταιρική ταυτότητα, πλήρως εναρμονισμένη με τον χαρακτήρα και τους στόχους της επιχείρησής σας.

Παραδείγματα

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την εταιρική σας ταυτότητα;

Για εμάς η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας δεν περιορίζεται στα στενά πλαίσια του σχεδιασμού λογοτύπων, αλλά αποτελεί μια λεπτομερή διαδικασία, κατά την οποία:

  • Μελετάμε σε βάθος τα χαρακτηριστικά, τις αξίες, τις ανάγκες και τους στόχους της επιχείρησής σας
  • Ερευνούμε το προφίλ των καταναλωτών στους οποίους στοχεύετε
  • Με βάση τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει, αποφασίζουμε ποια χρώματα, σχήματα, σλόγκαν κ.λπ. ταιριάζουν καλύτερα στο προφίλ της επιχείρησής σας και είναι καταλληλότερα για τους στόχους που έχετε θέσει
  • Προχωράμε στον σχεδιασμό της εταιρικής σας ταυτότητας για κάθε τομέα στον οποίο μπορεί αυτή να είναι εμφανής (π.χ. λογότυπα, εταιρικές κάρτες, επιστολόχαρτα, φάκελοι, συσκευασίες, επιγραφές, ιστοσελίδες)
  • Παρέχουμε υποστήριξη και μετά την ολοκλήρωση του σχεδιασμού, παραμένοντας σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας, ώστε να μοιραζόμαστε νέες ιδέες και να προχωράμε σε αναπροσαρμογές, όταν αυτό απαιτείται.

Εμπιστευθείτε μας για να δημιουργήσουμε την εταιρική ταυτότητα που θα εμπιστεύονται οι πελάτες σας για μια ζωή!

Πάντα δίπλα σας

Επικοινωνήστε μαζί μας.