Διασύνδεση ESHOP με ERP
B2B & B2C

Το eshop σας λειτουργεί όπως θα θέλατε;

Είστε ιδιοκτήτες eshop και νιώθετε πως σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο σε διαδικασίες που θα μπορούσαν να διεκπεραιώνονται αυτόματα; Πολλές επιχειρήσεις βρίσκονται στην ίδια θέση, καθώς δεν έχουν συνδέσει το ηλεκτρονικό τους κατάστημα με το αντίστοιχο μηχανογραφικό. Αυτό σημαίνει πως το καθετί απαιτεί ανθρώπινη παρέμβαση και στην ουσία γίνεται διπλή δουλειά χωρίς αντίκρισμα. Από την ενημέρωση των τιμών στα προϊόντα σας μέχρι το απόθεμα στις αποθήκες σας, από την λήψη της παραγγελίας μέχρι και την τιμολόγηση, χρειάζονται εργατοώρες που δύσκολα τις αναπληρώνετε.

Πώς θα σας φαινόταν να είχατε την κατάλληλη υποστήριξη online, έτσι ώστε τα πάντα να λειτουργούν σωστά στην όλη διαδικασία δίχως να πρέπει κάποιος από το προσωπικό σας να παρέμβει; Έχετε αναλογιστεί πόσο χρόνο ξοδεύετε άσκοπα, χωρίς παράλληλα να μεγιστοποιείτε τα κέρδη σας; Γιατί να συμβιβάζεστε με τεχνολογία παλαιότερων εποχών, όταν μπορείτε να επιλέξετε cutting edge λύσεις, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας;

Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ERP ΣΑΣ

H διασύνδεση με την εμπορική σας εφαρμογή σας προσφέρει

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ

Aπό την παραγγελία μέχρι την τιμολόγηση, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Αυτόματη μαζική ενημέρωση από το ERP προς το eshop των βασικών κυκλωμάτων που αφορούν το e-shop όπως είδη, κατηγορίες κλπ.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ

Συγχρονισμός προϊοντικών κατηγοριών από το erp προς το e-shop. Συγχρονισμός προϊόντων (σταθερά στοιχεία όπως περιγραφές, tags – bundles, χαρακτηριστικά, brands, κατασκευαστές κλπ).
Συγχρονισμός τιμών – τιμοκαταλόγων, υπολοίπων – διαθεσιμότητας, περιφερειακών κυκλωμάτων όπως (ΦΠΑ, Μονάδες μέτρησης, Τρόποι πληρωμής, Τρόποι αποστολής). Εισαγωγή παραγγελιών web προς το erp με παράλληλο άνοιγμα καρτέλας (πελάτη erp) όπου και αν κρίνεται αναγκαίο.

100% RESPONSIVE

Το WEFIA προσφέρει full responsive περιβάλλον τόσο στο front end της εφαρμογής, όσο και στο διαχειριστικό της

100% TAXYTHTA & ΑΠΟΔΟΣΗ

Το WEFIA αποτελεί τη βάση μία πληθώρας web εφαρμογών που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με κοινό σημείο σε όλες την αξιοπιστία και την απόδοση.

H Λύση

προτείνεται για πολύ μεγάλα eshops ή σελίδες που επιθυμούν πλήρη διασύνδεση με το erp τους. Το wefia είναι ένα framework τελευταίας γενιάς. Πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία βασίζεται σε τεχνολογίες Asp.Net, Sql Server, IIS . Η οργανωτική δομή του framework και οι καινοτόμες λύσεις που παρέχει στους προγραμματιστές, το καθιστούν μία από τις πιο δυνατές και εργονομικές εφαρμογές ανάπτυξης εφαρμογών διαδικτύου!

ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ

ERP - Επιχειρηματικό Πληροφοριακό Σύστημα

  • SOFTONE
  • ENTERSOFT
  • PYLON – EPSILONNET
  • CAPITAL BOSS
  • METABITE
  • DIOSCOURIDES – ILYDA

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ

GOORGANIC.GR (B2C COMMERCE)

ΔΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ

LONAS.GR (B2C COMMERCE)

ΔΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ

DIOGENISTORE.GR (B2C COMMERCE)​

ΔΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ

ZORPIDIS.GR (B2C COMMERCE)

ΔΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ

SALTANDPEPPER.GR (B2C COMMERCE)​

ΔΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ

VRONTINOS.GR (B2C COMMERCE)

ΔΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ

GNOSI.EU (B2C COMMERCE)​

ΔΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ

OWLCLOTHES.GR (B2C COMMERCE)

ΔΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

Πάντα δίπλα σας

Επικοινωνήστε μαζί μας.