Κατασκευή B2B Eshop

Ούτε λεπτό χαμένο στην ψηφιακή εποχή

Ο ισχυρότερος σύμμαχός σας στην ψηφιακή αγορά, το B2B Eshop αποτελεί το πανίσχυρο εργαλείο πωλήσεων που ενισχύει τις επιχειρηματικές σας σχέσεις και διευρύνει το πελατολόγιό σας.

Κατασκευάζουμε τον B2B Eshop σας χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή πλατφόρμα Wefia. Σχεδιασμένη για τον σύγχρονο επαγγελματία, το Wefia προσφέρει:

  • Άμεση σύνδεση με το μηχανογραφικό: Πλήρης ασύγχρονη διασύνδεση για απρόσκοπτη λειτουργία και άμεση ενημέρωση δεδομένων από το σύνολο σχεδόν των ελληνικών μηχανογραφικών όπως SoftOne, Entersoft, Atlantis, Ilyda, Pegasus.

  • Online Τιμολογιακές Πολιτικές: Οι επαγγελματίες που συνδέονται μπορούν να βλέπουν τις τιμές που τους αντιστοιχούν, βάσει της τιμολογιακής πολιτικής του ERP.

  • Ενσωματωμένα Reports από το ERP: Προσφέροντας στους πωλητές σας και στους πελάτες αναλύσεις και στατιστικά για τις συναλλαγές τους.

  • Άμεση Ενημέρωση για Αποθέματα: Σε πραγματικό χρόνο, για να μην χάνετε ποτέ μια πώληση λόγω έλλειψης αποθέματος.

  • Δημιουργία Παραγγελίας από Excel: Για την ευκολία των χρηστών, παρέχουμε τη δυνατότητα δημιουργίας παραγγελίας άμεσα από αρχεία Excel, διευκολύνοντας τη διαδικασία για μεγάλες παραγγελίες.

  • Συνήθεις αγορές:  Διευκολύνει τους χρήστες Β2Β προσφέροντας τους άμεσα ενημερωμένη λίστα για να δουν ότι συνήθως αγοράζουν όχι μόνο από το ίδιο το eshop, αλλά γενικά από την εταιρία (τηλεφωνικά, μέσω των πωλητών κλπ). Έτσι μπορούν εύκολα να επαναλάβουν συνήθεις αγορές ή να ανατρέξουν και να βρουν εύκολα κωδικούς που αγόρασαν στο παρελθόν.

  • Πολυγλωσσική Υποστήριξη & Προσβασιμότητα: Το B2B eshop που κατασκευάσαμε είναι σχεδιασμένο για να υποστηρίζει πολλαπλές γλώσσες. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον επιχειρηματία να επεκτείνει το εμπόριο του σε διεθνείς αγορές και να προσαρμόζει το eshop ανάλογα με τις γλωσσικές ανάγκες των χρηστών. 

 

Διασύνδεση eshop & ERP

Βγάζουμε την εμπορική σας διαχείριση online και απογειώνουμε την αυτοματοποίηση των διαδικασιών της εταιρίας σας. Επιτυγχάνουμε άμεσο συγχρονισμό από το ERP προς το eshop των βασικών κυκλωμάτων που αφορούν το e-shop όπως είδη, κατηγορίες, τιμολόγηση, υπολοίπων – διαθεσιμότητας κ.α.

Projects

Η Διαδικασία

01

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Κατά την πρώτη μας συνάντηση συζητάμε τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας και προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση σύμφωνα με τους επιχειρησιακούς σας στόχους. Παρέχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για κάθε προϋπολογισμό.

02

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Κάθε νέο έργο που αναλαμβάνουμε αποτελεί ξεχωριστό αντικείμενο μελέτης, η οποία περιλαμβάνει την αναλυτική έρευνα της επιχείρησής σας και των δυνατών της σημείων, την ανάλυση της ψηφιακής παρουσίας των ανταγωνιστών σας, καθώς και τη μελέτη των ιδιαιτεροτήτων του κλάδου σας. Με βάση τα στοιχεία που συλλέγουμε, καθορίζουμε την στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί κατά τον σχεδιασμό του eshop σας.

03

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP

Στη συνέχεια γίνεται ο γραφιστικός σχεδιασμός του eshop σας. Επιλέγονται τα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την εταιρική σας ταυτότητα, οι θέσεις που θα έχουν τα διάφορα στοιχεία του, καθώς και το περιεχόμενό του (υποσελίδες, μενού κ.λπ.). Ακολουθεί ο προγραμματισμός του eshop σας και η ανάπτυξή του στην πλατφόρμα csm που θα έχουμε προσυμφωνήσει.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η επιτυχία σας είναι και δική μας, γι’ αυτό και δεν εγκαταλείπουμε τους πελάτες μας μετά την ολοκλήρωση του έργου. Παραμένουμε στη διάθεσή σας και μετά την έναρξη της λειτουργίας του eshop σας και σας παρέχουμε υποστήριξη σε οτιδήποτε προκύψει. Το να έχουμε σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας είναι υψίστης σημασίας για εμάς, γι’ αυτό και δίνουμε έμφαση στην υποστήριξη μετά την πώληση.

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

Πάντα δίπλα σας

Επικοινωνήστε μαζί μας.