Κατασκευή ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα είναι το κέντρο του digital κόσμου.

Μετά από 15 χρόνια εμπειρίας στο web design & development γνωρίζουμε ότι μια καλοσχεδιασμένη και λειτουργική ιστοσελίδα είναι ο νο1 τρόπος για να συστηθείτε (εδραιώσετε τη παρουσία σας) στη νέα digital εποχή.

Η δημιουργία ιστοσελίδας αποτελεί τον πλέον πιο αποδοτικό τρόπο να προωθήσετε την επιχείρησή σας ενώ έχει την δυνατότητα να μετατρέψει τους απλούς επισκέπτες σε πελάτες της επιχείρησής σας.

Εμπιστευθείτε την idees digital agency για τον σχεδιασμό και την κατασκευή σύγχρονων & ποιοτικών ιστοσελίδων με υψηλές κατατάξεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης (SEO) που θα σας προσφέρουν κύρος και αξιοπιστία, θα προσεγγίσουν μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό και σε τελικό στάδιο θα αυξήσουν τις πωλήσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και προωθήστε την επιχείρηση σας στον κόσμο του Διαδικτύου με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Σχεδιάζουμε τις κατάλληλες tailor made  λύσεις, με ικανότητα προσαρμογής και αναδιαμόρφωσης του στρατηγικού σας πλάνου ανά πάσα στιγμή με βάσει τις δικές σας ανάγκες.

Case Studies
Παραδείγματα ιστοσελίδων
Η Διαδικασία

01

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Κατά την πρώτη μας συνάντηση συζητάμε τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις σας και προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση σύμφωνα με τους επιχειρησιακούς στόχους. Παρέχουμε βέλτιστο αποτέλεσμα με κάθε προϋπολογισμό.

02

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ

Κάθε νέα ιστοσελίδα αποτελεί ξεχωριστό αντικείμενο μελέτης. Γίνεται αναλυτική έρευνα της επιχείρησής σας, των πλεονεκτημάτων της, ανάλυση ανταγωνιστικών ιστοσελίδων (ανταγωνισμού) και ιδιαιτεροτήτων του κλάδου. Οι ιδέες που έχουν συλλεχθεί και η στρατηγική που πρέπει να ακολουθηθεί εφαρμόζονται στην κατασκευή της ιστοσελίδας.

03

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Ο γραφιστικός σχεδιασμός (web design) της ιστοσελίδας αφορά στα χρώματα που θα επιλεγούν σύμφωνα με την εταιρική σας ταυτότητα, οι θέσεις που θα έχουν τα διάφορα στοιχεία της ιστοσελίδας καθώς και το περιεχόμενο της (υποσελίδες-menu). Μετά ακολουθεί ο προγραμματισμός της ιστοσελίδας και η ανάπτυξη στην πλατφόρμα csm που θα έχουμε προσυμφωνήσει.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Συμβουλεύουμε και καθοδηγούμε την εκάστοτε επιχείρηση για τον τρόπο χρήσης και την λειτουργία του (website και eshop) και πως οι ίδιοι θα καταφέρετε να πετύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους!

ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ

Θέλετε να γίνετε το επόμενο επιτυχημένο case study;
Επικοινωνήστε μαζί μας